Peşte aromat pe pat de legume

peste jpeg

Peştele cu legume este foarte bun şi în acelaşi timp sănătos. Încearca o reţetă simplă, pe care poţi să o prepari oricând.

Ingrediente

4 bucăţi file peşte alb

2 dovlecei, feliaţi

2-3 morcovi, tăiaţi pe lungime

60 g unt

4 căţei de usturoi, zdrobiţi

2 linguri zeamă de lămâie

2 linguri coriandru tocat

sare

piper

Mod de preparare – Peşte aromat pe pat de legume

Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Căleşti într-o oală usturoiul în untul topit. Amesteci cu zeama de lămâie. Condimentezi cu coriandru, sare şi piper, după gust. Tai 4 pătrate de hârtie de copt şi aşezi legumele în centru. Pui peste ele câte o bucată de peşte. Le stropeşti cu sosul de unt şi usturoi şi le împătureşti ca pe nişte pacheţele.

Le aşezi într-o tavă şi le dai la cuptor 15-20 de minute. Serveşti peştele după ce s-a răcit puţin.

Sursa http://www.eatwell101.com

http://www.eatwell101.com