Peşte aromat pe pat de legume

Peştele cu legume este foarte bun şi în acelaşi timp sănătos. Încearca o reţetă simplă, pe care poţi să o prepari oricând.
Ingrediente
4 bucăţi file peşte alb
2 dovlecei, feliaţi
2-3 morcovi, tăiaţi pe lungime
60 g unt
4 căţei de usturoi, zdrobiţi
2 linguri zeamă de lămâie
2 linguri coriandru tocat
sare
piper
Mod de preparare – Peşte aromat pe pat de legume
Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Căleşti într-o oală usturoiul în untul topit. Amesteci cu zeama de lămâie. Condimentezi cu coriandru, sare şi piper, după gust. Tai 4 pătrate de hârtie de copt şi aşezi legumele în centru. Pui peste ele câte o bucată de peşte. Le stropeşti cu sosul de unt şi usturoi şi le împătureşti ca pe nişte pacheţele.
Le aşezi într-o tavă şi le dai la cuptor 15-20 de minute. Serveşti peştele după ce s-a răcit puţin.