Prăjitură cu piersici şi cacao

prajitura cu piersici si cacao jpeg

În loc de piersici în compot, poţi folosi portocale, banane, ori chiar kiwi dacă vrei un gust mai acrişor. Eu am folosit piersici în compot şi s-a demonstrat a fi o alegere foarte bună. Am avut însă grijă să scurg fructele foarte bine pentru această prăjitură cu piersici şi cacao şi să însiropz bşatul cu zeamă de compot.

Prăjitură cu piersici şi cacao - Ingrediente (1 tavă)

5 ouă 4 linguri făină 100 g unt 2 linguri cacao 5 linguri zahăr 4 piersici din compot sau alte fructe 1 esenţă de rom

Prăjitură cu piersici şi cacao - Mod de preparare

Freci gălbenuşurile cu zahărul şi untul moale, apoi baţi albuşurile spumă tare. Amesteci cu grijă cele două compoziţii şi adaugi făina, cacaua şi esenţa de rom, încorporând uşor, de jos în sus. Tai piersicile în jumătate şi le înlături sâmburii. Torni jumătate din compoziţia de cacao într-o tavă mai mică unsă şi tapetată şi aşezi jumătăţile de piersici cu partea bombată în jos, apoi torni peste ele aluatul rămas. Dai totul la cuptor pentru 45 de minute, la foc mic.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg