Pui apetisant cu bacon şi caşcaval, la cuptor FOTO

Puiul poate fi pregătit în numeroase feluri, iar astăzi îţi propunem o reţetă apetisantă cu bacon şi caşcaval, la cuptor, care nu va rămâne prea mult în farfurie.
Ingrediente
1 lingură ulei 4 bucăţi subţiri piept de pui 170 g cremă de brânză rece 8 făşii de bacon, rumenite 130 g caşcaval sau brânză cheddar sare piper
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 200 °C. Ungi un vas termorezistent cu puţin ulei. Aşezi feliile de piept de pui una lângă alta. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Scoţi crema de brânză de la rece şi o porţionezi în 8 felii subţiri. Pui câte două felii pe fiecare bucată de pui.

Continui cu baconul rumenit, tăiat bucăţele.

Presari deasupra, uniform, caşcavalul ras.

Dai la cuptor, fără capac, 20-30 de minute, până ce puiul se întrepătrunde bine. Serveşti imediat.
Sursa http://juliasalbum.com