Pulpă de curcan la cuptor cu legume

Nu există un mod mai bun de a prepara pulpele de curcan decât la cuptor. Aşa carnea va rămâne fragedă, iar pielea va deveni crocantă.
De ce ai nevoie pentru pulpă de curcan la cuptor cu legume
1 pulpă de curcan
2 linguri muştar
2 cepe
3 căţei de usturoi
1 morcov
¼ ţelină
1 ardei
100 ml supă de pui
sare
piper
Cum se prepară pulpă de curcan la cuptor cu legume
Speli pulpa, o ştergi, o condimentezi cu sare şi piper după gust şi o ungi cu muştar. O aşezi în tavă şi pui în jurul ei cepele tăiate în sferturi, căţeii de usturoi, morcovul şi ţelina tăiate cubuleţe. Torni supa de pui, având grijă să nu îndepărtezi muştarul de pe carne. Înfăşori tava în hârtie de copt şi o dai la cuptor aproximativ 3 ore. Îndepărtezi folia şi dai din nou carnea la cuptor până când furculiţa intră cu uşurinţă în ea. Serveşti, dacă vrei, cu cartofi prăjiţi.