Pulpe de pui cu lămâie şi coriandru

Coriandrul este un ingredient important pentru această reţetă. Prepară această reţetă de pulpe de pui cu lămâie şi coriandru verde şi seminţe. Folosind coriandrul, profiţi şi de calităţile lui curative: are efect stimulativ al digestiei şi al sistemului nevos, are properităţi purgative şi contţine substanţe antibacteriene şi antifungice.
Pulpe de pui cu lămâie şi coriandru - Ingrediente
700 g pulpe de pui cdezosate, cu pieliţe felii de lămâie coriandru verde, tocat
3 linguri ulei de măsline
4 căţei usturoi
4 linguri coriandru verde, tocat şi boabe
2 linguri zeamă lămâie
1 linguriţă fulgi ardei iute
sare
Pulpe de pui cu lămâie şi coriandru - Mod de preparare
Încingi cuptorul. Amesteci toate ingredientele într-un vas mare. Adaugi bucăţile de pui în marinată, şi le acoperi bine. Laşi la marinat cel puţin 15 minute, dar cel mai bine cam 2 ore.
Încinge o tigaie şi rumeneşte bucăţile de pui cu pieliţa în jos până devin arămii. Le întorci şi le laşi pe partea cealaltă să se rumenească. Pune tigaia în cuptor şi lasă pe foc 20 de minute. Transferă puiul şi restul de marinată (după coacere) pe o farfurie, stoarce puţină lămâie pe deasupra, sau limetă şi ornează cu coriandru.
http://rasamalaysia.com/