Reţeta zilei de miercuri. Pâine de casă ca la Valea Dragului

Vechea controversă a proporţiei sării în bucate se încheie o dată cu aluaturile. Acestea nu pot fi nici prea sărate (decât dacă aşa le vrem) şi nici nesărate la gust.
Există o măsură în toate. La aluaturi, ea este medie. Gândiţi-vă la pâinea cea de toate zilele. Întotdeauna e potrivit de sărată, încât, pur şi simplu, ne place! Şi unde am fi putut căuta o reţetă de felul acesta - paine de casa ca la Valea Dragului, dacă nu în chiar „patria pâinii”, în Câmpia Română?
Ai trebuinţă de: 500 g făină de grâu, 10 g drojdie, două linguri de sare, o linguriţă de zahăr, 250 ml apă călduţă; facultativ: 6 linguri untdelemn.
Cum se preocedează?
Citeşte continuarea reţetei de paine de casa ca la Valea Dragului pe ANTENA SATELOR
Citeşte continuarea reţetei de paine de casa ca la Valea Dragului pe ANTENA SATELOR