Reţeta zilei de miercuri. Pâine de casă ca la Valea Dragului

paine jpeg

Vechea controversă a proporţiei sării în bucate se încheie o dată cu aluaturile. Acestea nu pot fi nici prea sărate (decât dacă aşa le vrem) şi nici nesărate la gust.

Există o măsură în toate. La aluaturi, ea este medie. Gândiţi-vă la pâinea cea de toate zilele. Întotdeauna e potrivit de sărată, încât, pur şi simplu, ne place! Şi unde am fi putut căuta o reţetă de felul acesta - paine de casa ca la Valea Dragului, dacă nu în chiar „patria pâinii”, în Câmpia Română?

Ai trebuinţă de: 500 g făină de grâu, 10 g drojdie, două linguri de sare, o linguriţă de zahăr, 250 ml apă călduţă; facultativ: 6 linguri untdelemn.

Cum se preocedează?

Citeşte continuarea reţetei de paine de casa ca la Valea Dragului pe ANTENA SATELOR

Citeşte continuarea reţetei de paine de casa ca la Valea Dragului pe ANTENA SATELOR

Budinca de paine

Budinca de paine

Paine cu nuci

Paine cu nuci

Paine dulce

Paine dulce



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg