Salată cu mazăre şi quinoa: reţetă vegană

1 shutterstock 401895610 jpg jpeg

Bucătăria vegană este diversificată, plină de reţete delicioase şi de arome. Dacă eşti dietul acestei diete sau dacă treci printr-o perioadă de detoxifiere, această reţetă e ideală: săţioasă, gustoasă, sănătoasă.

Ingrediente

200 g quinoa albă

150 g mazăre din conservă

2 fire ceapă verde

1 lingură zeamă de lămâie

2 linguri ulei de măsline

½ linguriţă fulgi chili, opţional 

câteva frunze de mentă proaspătă, opţional

sare

piper negru

Fierbi quinoa conform instrucţiunilor de pe ambalaj, o laşi la răcorit şi pui într-un bol. Scurgi mazărea de lichidul din conservă şi o transferi peste quinoa. Speli frunzele de mentă şi ceapa verde, le tai mărunt şi le adaugi în bol.

Torni uleiul şi zeama de lămâie şi, dacă doreşti, presari fulgii de chili. Condimentezi cu sare şi piper după gust. Serveşti salata caldă sau rece şi o decorezi după imaginaţie.

FOTO Shutterstock



Recente

paine seminte shutterstock 334226324 jpg
dulce de leche shutterstock 1929541541 jpg
gyros porc shutterstock 1170503389 jpg
butter chicken shutterstock 1925196947 jpg
mamaliga jandarm shutterstock 1995493811 jpg
feta shutterstock 701040340 jpg
banana bread shutterstock 1727806357 jpg
tort fraisier shutterstock 2154103991 jpg
chec aperitiv shutterstock 205392097 jpg
langosi shutterstock 1894511545 jpg
paine masline shutterstock 2094964810 jpg
coperta click pofta buna jpg
gadgeturi jpg
shaorma shutterstock 2066565668 jpg
flori de salcâm shutterstock 1444110374 jpg
supa crema sparabghel shutterstock 1452134936 jpg
turta jpg
tort83 jpg
tort8 png
inghetata jpg