Somon cu sos de spanac şi ciuperci

Peştele poate deveni un fel de mâncare gustos pe care îl poţi găti imediat! În combinaţie cu sosul se spanac şi ciuperci, somonul deja capătă un alt rafinament, plin de arome îmbietoare.
Ingrediente
- 2 fileuri somon
- 100 g ciuperci din conservă
- 400 g spanac proaspăt
- 150 ml smântână de gătit
- 2 fire ceapă verde
- 2 fire usturoi verde
- 3-4 frunze busuioc, opţional
- 2 linguri ulei de măsline
- sare, după gust
- piper, după gust
Mod de preparare

Imaginea 1/1:
1 shutterstock 1624981045 jpg jpeg

Pentru sos, cureţi, speli foarte bine sub jet de apă rece şi toci mărunt spanacul, ceapa, usturoiul şi frunzele de busuioc.
prăjeşti, pe fiecare parte
Poftă bună!
FOTO: Shutterstock.com
Încearcă şi reţeta de Piept de pui umplut cu leurdă.
