Trei motive pentru care Thermomix este cel mai apreciat aparat de bucătărie al momentulu

1 dozadethermomix ro clickpoftabuna ro jpg jpeg

Cei mai mulţi dintre noi avem un stil de viaţă foarte agitat şi haotic şi, de cele mai multe ori, nu avem timp să preparăm mese zilnice gustoase şi hrănitoare. Iată de ce Thermomix este cel mai apreciat echipament de bucătărie al momentului – nu doar că ne asigură mese nutritive cu cel mai mic efort, dar totodată îndeplineşte cel puţin 12 funcţii. Este, cum s-ar spune, un aparat 12 în 1, oricât de incredibil ar părea.

În rândurile de mai jos, vom explora doar trei motive pentru care Thermomix merită un loc al său în bucătăriile noastre:

● Mâncare mai sănătoasă, delicioasă şi proaspătă.

Cu Thermomix, nu mai depunem niciun efort pentru a pregăti mese proaspete, sănătoase, dar care au şi un gust delicios. Putem pune în aplicare peste 100.000 de la reţete excelente, de la maioneză cu ou fiert, smoothie-uri, unturi de nuci, supe creme şi până la fripturi, garnituri sofisticate, cozonaci şi chiar dulceaţă şi iaurt. Thermomix şi-a propus să răspundă nevoilor dietetice specifice şi oferă informaţii nutriţionale clare. Este un echipament potrivit atât pentru cei care doresc să adopte un regim alimentar echilibrat, dar şi pentru vegetarieni şi vegani. Ne ajută să preluăm controlul alimentaţiei noastre şi ne permite să preparăm tot felul de mâncăruri pentru a ne atinge obiectivele, indiferent că dorim să slăbim, să câştigăm masă musculară, să ne bucurăm de o stare mai bună de sănătate sau să facem faţă alergiilor. Cu Thermomix, putem încorpora în dieta noastră alimente de înaltă calitate, fără aditivi şi fără conservanţi.

maioneză cu ou fiert

● Mai multă inspiraţie şi creativitate în bucătărie.

Thermomix ne încurajează să fim creativi în bucătărie, să dăm frâu liber talentului culinar, dar totodată să reducem timpul necesar pregătirii meselor. Fie că sunteţi părinţi ocupaţi care caută întotdeauna reţete noi şi delicioase pentru întreaga familie, fie că sunteţi bucătari cu experienţă care doresc să încerce preparate mai avansate, cu Thermomix nimeni nu duce lipsă de inspiraţie în bucătărie. Reţetele complexe devin mai facile cu Thermomix, iar mesele zilnice pot fi completate cu mâncăruri noi şi speciale. Orice doriţi să gătiţi, Thermomix vă încurajează să fiţi mai

creativi, să experimentaţi cu ingrediente şi stiluri noi de gătit, deoarece nu trebuie să petreceţi prea mult timp în bucătărie, plus că veţi simţi că veţi avea mai multă încredere de a încerca lucruri noi.

● Modalitate rapidă şi simplă de a găti.

Poate că principalul motiv pentru care Thermomix este atât de apreciat este faptul că prepară o varietate de mâncăruri la temperaturi scăzute, amestecând constant pentru o gătire uniformă. Gătirea la temperaturi scăzute ne asigură că ingredientele au în continuare nutrienţi, iar preparatul final va încânta prin culoarea şi aroma sa. Cu Thermomix, aproape că nu este nicio diferenţă între a găti o reţetă de clătite americane cât mai simplă şi a găti un piure de fructe proaspete, grozav pentru servirea clătitelor. Thermomix este prevăzut cu funcţia de amestecare puternică, ceea ce asigură un control complet asupra texturii, rezultând piureuri de fructe delicioase, gemuri, dar şi unturi cremoase. Clătitele, pandişpanul, checurile şi tartele de orice fel vor ieşi întotdeauna perfect, deoarece Thermomix nu generează căldură atunci când macină sau când amestecă.

reţetă de clătite americane