Un fel de masă excelent, delicios şi rapid de preparat. Găteşte şi tu această reţetă de rigatoni cu legume, genială pentru masa de prânz de la birou.

Rigatoni cu legume

 

Ingrediente

 
  • 200 g rigatoni sau alte paste scurte
  • 2 dovlecei mici
  • 15 roşii cherry
  • 2 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri ulei măsline
  • 2 fire cimbru proaspăt
  • sare 
  • piper
 

Mod de preparare

 
1 Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
 
2 Între timp, feliezi subţire dovleceii spălaţi şi îi tragi la tigaie, în ulei, 2 minute. Adaugi roşiile tăiate jumătăţi, usturoiul zdrobit şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. După încă 2 minute, stingi focul.
 
3 Scurgi bine pastele, le amesteci cu legumele călite şi cu uleiul de măsline. Le decorezi cu frunzuliţe de cimbru.
Loading...