Eşti mâncător de carne şi îţi place gustul muştarului? Dacă da, vei adora următoarea gustare. Sunca de curcan oferă proteine ​​slabe şi este săracă în sodiu. Brânza adaugă proteine ​​în plus şi o notă de calciu. În afară de asta, muştarul este sărac în grăsimi şi este plin de aromă.

Ingrediente

3 felii de şuncă de curcan
foi de plăcintă (foietaj)
1½ linguri de cremă de brânză (30 g)
1 lingură de muştar (20 g)

Mod de preparare

Tăiaţi foile de plăcintă în formă de pătrate de cinci centimetri. Adăugaţi o felie de şuncă de curcan şi 10 g de brânză la fiecare rola.
Adaugă puţin muştar şi rulează, înţepând ruloul cu ajutorul unei scobitori pentru susţinere.

Aşează rulourile pe o tavă pe care ai pus în prealabil hârtie de copt şi lasă la cuptor timp de 5-10 minute. 

Se servesc calde. Poftă bună! 
 

Loading...