Pentru toţi cei care doresc o dietă bazată pe un număr cât mai mic de carbohidraţi, Pink Lemonade a lansat cea mai recentă gamă de deserturi dietetice.

 

Spectaculosul tort Lola cu cacao, delicioasa prăjitură Blondie cu portocală sau decorativele Zebra cakes au fost testate de cei prezenţi la lansarea de la Mazilique Studio din Bucureşti. Degustarea a început cu antreuri preparate de proprietara studioului, în care au fost folosite produse oferite de Pink Lemonade, printre care biscuiţi de tip cracker şi pâine nordică cu nuci şi seminţe. Totul a fost stropit cu  limonadă roz sau vin alb, după gustul fiecăruia. 

Dacă îţi doreşti să  îţi schimbi stilul de viaţă, dar nu vrei totuşi să te supui unui regim alimenar exagerat, poţi opta pentru propunerile culinare de la Pink Lemonade. Tinerii antreprenori se bazează pe principiile dietei ketogenice, folosind ingrediente naturale (uleiuri bune: ulei de măsline, avocado,cocos), nuci, migdale, seminţe, peşte, ouă, lactate, dar limitând numărul de carbohidraţi din zahăr, paste, fructe, alcool etc.

FOTO: Pink Lemonade

 

Loading...