Dificultate mică

30 de minute

4 porţii

coriandru proaspăt

200 g fasole albă fiartă

200 g fasole roşie fiartă

400 g germeni de fasole

ulei

100 g caju

1 lingură de miere

½ ardei chilli

1 mango copt

sos de soia

ulei de susan

1 limetă

Mod de preparare

Păstrezi câţeva fire de coriandru pentru decor. Restul frunzelor le pui într-un bol de salată. Cozile de coriandru le toci şi le adaugi în salată. Mărunţeşti nucile caju şi le prăjeşti cu ulei într-o tigaie cât să se rumenească puţin, apoi le iei de pe foc şi le acoperi cu miere amestecând până se omogenizează. Tai mărunt mango şi ardeiul chilli şi le pui în salată. Adaugi şi germenii de fasole şi cele două tipuri de fasole.  Asezonezi salata cu sos de soia, ulei de măsline, ulei de susan şi zeama de la o limetă.

Tai pe lungime 3 ardei kapia, îi cureţi de seminţe şi îi tai pe jumătate pe lungime. Umpli fiecare jumătate cu salată şi decorezi cu coriandru.

Loading...