O reţetă uşoară de vară care poartă semnătura chefului Andrei Ţandără,salata cu halloumi şi dressing de busuioc este delicioasă şi se face rapid!

Ingrediente pentru salată cu halloumi şi dressing de busuioc

100 g baby spanac
150 g ciuperci
2 ardei graşi roşii
1 borcan anghinare în ulei
2 bucăţi brânză halloumi
1 lămâie
busuioc
ulei de măsline
sare
piper

Mod de preparare salată cu halloumi şi dressing de busuioc

Pui în tigaia bine încinsă, ardeii bucăţi şi ciupercile fără codiţă. Dai cu sare, piper şi le laşi să se frigă puţin. Între timp, tai brânza halloumi în felii de aproximativ 1 cm, le dai cu ulei de măsline, sare, piper şi le sotezi în ulei de măsline. După ce s-au prăjit legumele şi brânza halloumi, faci un dressing pentru salată. Storci lămâia într-un bol, adaugi ulei de măsline, busuioc tocat mărunt, piper, sare şi amesteci până se omogenizează. Aşezi spanacul pe farfurie, legumele, anghinarea tocată, halloumi şi o serveşti stropită cu dressing.

Loading...