Cu această salată dorim să-ţi aducem în farfurie savoarea unui preparat care se face uşor şi e prietenos cu silueta. Combinaţia de carne şi salată constituie o masă completă şi săţioasă.
Ingrediente
  • 2 cartofi fierţi în coajă
  • 1 ou fiert
  • 2 fire ceapă verde
  • 200 g frunze baby-spanac
  • 1 ardei roşu
  • 100 g piept de pui fiert
  • 4 linguri iaurt natural
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • piper
  • 2 felii lămâie
  • pătrunjel, rozmarin
 
Descojeşti cartofii şi-i tai cubuleţe. Îndepărtezi cotorul ardeiului, seminţele şi nervurile, apoi îl tai bucăţi şi toci firele de ceapă verde. Amesteci cartofii cu ardeiul, ceapa şi cu pieptul de pui tăiat cubuleţe.
 
Speli frunzele de spanac, le scurgi şi le aşezi în două  castronaşe. Pui peste ele ingredientele omogenizate. Descojeşti oul, îl tai în 4 şi aşezi câte 2 felii în fiecare castron. Le stropeşti cu zeama de lămâie, torni iaurtul şi le condimentezi cu rozmarin şi piper, după gust. Aşezi deasupra feliile de lămâie şi pătrunjel, după gust.
 
FOTO: Shutterstock

 

Loading...