Cu această salată dorim să-ţi aducem în farfurie savoarea unui preparat care se face uşor şi e prietenos cu silueta. Combinaţia de carne şi salată constituie o masă completă şi săţioasă.
 

  • Pregătire:5 min
  • Porții:2
  • Gătire:15 min
  • Timp total:20 min
  • Categorie:salate, retete light
Ingrediente
● 2 cartofi fierţi în coajă
● 1 ou fiert
● 2 fire ceapă verde
● 200 g frunze baby-spanac
● 1 ardei roşu
● 100 g piept de
pui fiert
● 4 linguri iaurt natural
● 1 lingură zeamă de lămâie
● sare ● piper
● 2 felii lămâie
● pătrunjel
Instrucțiuni
Descojeşti cartofii şi-i tai cubuleţe. Îndepărtezi cotorul ardeiului, seminţele şi nervurile, apoi îl tai bucăţi şi toci firele de ceapă verde. Amesteci cartofii cu ardeiul, ceapa şi cu pieptul de pui tăiat cubuleţe.
 
Speli frunzele de spanac, le scurgi şi le aşezi în două castronaşe. Pui peste ele ingredientele omogenizate. Descojeşti oul, îl tai în 4 şi aşezi câte 2 felii în fiecare castron. Le stropeşti cu zeama de lămâie, torni iaurtul şi le condimentezi cu sare şi piper, după gust. Aşezi deasupra feliile de lămâie şi pătrunjel, după gust.
 
FOTO: Profimedia
Loading...
Evaluează rețeta