Folosind două ingrediente de bază în arta culinară – carnea de ton şi orezul brun – plus o mulţime de legume, poţi crea această salată sănătoasă, plină se savoare, perfectă pentru masa de prânz.

Ingrediente pentru salată italiană, cu ton şi orez brun

2 conserve de ton în ulei
190 g orez brun fiert şi răcit
230 g amestec clasic de legume pentru salată, fierte şi răcite
1/4 cană măsline negre feliate
1/4 cană ardei gras roşu, tocat
sucul de la 1/2 lămâie
1/2 lingură ulei de măsline (poţi folosi din conserva de ton)

Mod de preparare salată italină, cu ton şi orez brun

Fierbi orezul brun şi îl laşi să se răcească bine. Scurgi conserva de ton şi pui uleiul deoparte. Într-un castron mare, combini orezul brun, tonul scurs de ulei, legumele, măslinele negre şi ardeiul gras roşu.

Torni sucul de la o jumătate de lămâie şi 1/2 lingură de ulei de măsline şi amesteci bine. Opţional, poţi adăuga 2 linguriţe de capere în saramură. Amesteci bine şi serveşti salata italiană, cu ton şi orez brun.

Sursa: skinny taste

Loading...