Saramură de crap cu roşii

saramura de crap jpeg

Este pur şi simplu delicioasă servită alături de mămăliguţă caldă. După o perioadă în care ai mâncat doar preparate grase, această saramura de peşte va fi mai mult decât binevenită.

De ce ai nevoie pentru saramură de crap

Pentru peşte

2 crapi, evisceraţi, curăţaţi şi fără cap

3 căţei de usturoi

1 ceapă

coriandru

2-3 linguri ulei

piper

Pentru saramură

200 g roşii

100 ml supă

2 căţei de usturoi

sare

piper

Cum se prepară saramura de crap

Pisezi usturoiul şi-l amesteci cu ceapa tocată. Adaugi coriandru, ulei, piper şi omogenizezi. Pui peştele pe gril şi-l rumeneşti uşor pe ambele părţi.

Pentru sos, descojeşti roşiile, le toci şi le amesteci cu supa, căţeii de usturoi şi sare şi piper după gust.

Serveşti peştele împreună cu saramura.

Sursa http://diversedinners.com

http://diversedinners.com