Nelipsit la o pizza gustoasă sau la o porţie delicioasă de paste bolognese, un sos de roşii este ingredientul-cheie. Noi îţi propunem, sosul de roşii care va imprima o notă personală fiecărei pizza pe care o vei pregăti. E foarte uşor de preparat, iar toate ingredientele sunt deja în bucătăria ta.

Ingrediente
2 linguri ulei de măsline
5 căţei de usturoi, pisaţi
1 cutie roşii zdrobite
1 linguriţă busuioc uscat
1 linguriţă oregano uscat
puţin cimbru uscat
puţin piper
1 ½ lingură oţet de vin roşu
sare

Mod de preparare
Încălzeşti uleiul într-o cratiţă mică la flacără medie. Când s-a încălzit, adaugi usturoiul pisat şi îl căleşti, 1-2 minute. Amesteci. Usturoiul nu trebuie să se ardă. Altfel, va avea gust amar. Într-un vas de mărime medie, amesteci mixul de usturoi cu restul ingredientul. Sărezi după gust. Îl foloseşti imediat după preparare. Dacă vrei să păstrezi acest sos de rosii pentru pizza la frigider, fă-o dar într-o pungă în care nu pătrunde aer.

Penne cu sos de rosii si rozmarin

Taitei cu sos de somon

Aripioare de pui cu sos alb

sursa:www.kitchenmeetsgirl.com

Loading...