Raw veganii vor iubi această reţeta, iar cei care vor doar să diversifice puţin meniul zilnic vor rămâne impresionaţi de gustul acestui preparat. Supa de mazăre cu busuioc şi caju, reţeta raw vegan, este ideală pentru prânz sau cină.

Ingrediente pentru Supă de mazăre cu busuioc şi caju

  • 60 g mazăre
  • 30 g caju hidratat
  • 2 linguri ulei de măsline
  • avocado
  • frunze busuioc
  • 200 ml apă
  • sare şi piper

Mod de preparare Supă de mazăre cu busuioc şi caju

Spală caju-ul şi lasă-l la hidratata în apă timp de 2 ore înainte să te apuci de prepararea supei. 

Când s-a înmuiat, se scurge, se adaugă 200 ml apă plată şi se mixează într-un blender. Adaugă apoi mazărea, câteva felii de avocado, 2-3 frunze de busuioc şi uleiul de măsline şi mixează din nou până când obţii o compoziţie cremoasă. Adaugă sare şi piper după gust.

Supa de mazăre este gata şi se serveşte în farfurie ornată cu frunze de busuioc şi câteva picături de ulei de măsline. Poate fi servită cu crutoane.

Poftă bună! 

Loading...