Dacă eşti adepta supelor şi ciorbelor, atunci cu siguranţă reţeta pe care ţi-o prezentăm astăzi va fi pe placul tău. Încearcă o supă de pui cu tăiţei şi profită de gustul ei bogat. Aceasta este gata în 30 de minute şi este ideală pentru zilele în care nu mai ştii ce să mai găteşti.

Ingrediente (6 porţii)

1 lingură ulei
75 g ceapă roşie
100 g ţelină tocată
50 g morcovi feliaţi
1,5 litri apă
2-3 cuburi supă concentrată de pui
1 linguriţă oregano
300 g tăiţei (laţi), nepreparaţi
250 g carne fiartă de pui
sare, după gust
piper, după gust

Mod de preparare

Pui uleiul, ceapa, ţelina şi morcovii într-o oală mare şi sotezi legumele aproximativ 4-5 minute. Adaugi apa şi cuburile de supă concentrată (conform instrucţiunilor de pe ambalaj), presari oregano şi fierbi. Adaugi tăiţeii şi fierbi totul aproape 9 minute.

Reduci flacăra şi adaugi carnea de pui, fiartă în prealabil. Condimentezi cu sare şi piper şi mai fierbi atât cât consideri că e necesar. Serveşti această supă de pui cu tăiţei imediat, cât e caldă. Iar dacă îţi mai rămâne, dai la frigider restul de supă, într-un recipient etanş.

Sursa: insidebrucrewlife.com.

Loading...