Tartă cu brânză de capră, un aperitiv inedit

tarta cu branza de capra jpeg

Un deliciu pe care trebuie să-l prepari în aceste zile este tarta cu brânză de capră. Adaugă roşii, ceapă şi dovleac şi cei obţine cea mai delicioasă tartă.

De ce ai nevoie pentru tartă cu brânză de capră

½ dovleac

1 ceapă

2 căţei de usturoi

5-6 roşii cherry

150 g brânză de capră

1 foaie aluat foitaj

½ de lămâie

salvie

sare

Cum se prepară tarta cu brânză de capră

Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Întinzi aluatul dezgheţat.

Cureţi dovleacul şi pasezi miezul în blender împreună cu ceapa. Adaugi salvie, sare, suc de lămâie şi omogenizezi. Întinzi piureul peste blat, razi brânza de capră şi aşezi bucăţi de roşii. Dai tava la cuptor 230 de minute, până când aluatul devine auriu.

Sursa http://www.eatmyyythoughts.com

http://www.eatmyyythoughts.com