O combinaţie delicioasă, tarta de ciocolată cu pere te va cuceri de la prima degustare.

Ingrediente
Pentru aluat
180 g făină
30 g pudră de cacao
50 g zahăr
110 g unt
Pentru umplutură
3 pere, feliate
1 lingură amidon
zahăr pudră, după gust

Mod de preparare – Tartă de ciocolată cu pere
Într-un vas, combini făina dată prin sită cu pudra de cacao şi zahărul. Adaugi untul şi îl frămânţi cu mâinile câteva minute. Acoperi cu folie şi dai la rece 30-45 de minute.

Întinzi aluatul într-o formă aproximativ circulară, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presari amidonul şi aşezi în centru feliile de pară. Îndoi cu grijă marginile şi dai la cuptorul încins aproximativ 20 de minute. Serveşti cu zahăr pudră.

Sursa https://www.happyfoodstube.com

Loading...