Te poţi bucura de ea la micul dejun, sau de ce nu, chiar ca fel principal alături de o salată de legume. Uite câte de uşor se prepară tarta sărată cu brânză!

De ce ai nevoie pentru tartă sărată cu brânză

1 foaie aluat de foietaj

4 cârnaţi afumaţi

200 g telemea uşor sărată

200 g caşcaval

5 ouă

50 ml lapte

1 praf de sare

2 linguri ulei

piper

2 linguri parmezan ras

Cum se prepară tartă sărată cu brânză

Dă drumul la cuptor şi aşază hârtie de copt în tavă. Rumeneşte în tigaie cârnaţii feliaţi şi scoate-i pe şervete pentru a se absorbi exceul de ulei. Pune-i peste aluat din loc în loc. Rade brânzeturile şi amestecă-le cu ouăle bătute, laptele şi sare şi piper după gust. Toarnă compoziţia peste aluat şi dă tava la cuptor 25-30 de minute.

Sursa foto http://www.thecookierookie.com

Loading...