Ingrediente
- 1 kg de cartofi
- 2 cepe
- 1 ardei gras roşu
- 2 morcovi
- 500 g mazăre congelată
- 3 linguri pastă de roşii
- mărar
- cimbru
- boia de ardei iute afumată
- sare şi piper
Mod de preparare
Tocam ceapă mărunt şi o calim în ulei încins. Când ceapă capătă o culoare aurie,adăugăm ardeiul şi morcovul tăiat cubuleţe.Lăsăm la călit încă 5 minute,apoi adăugăm mazărea şi cartofii tăiaţi.Presăram puţin cimbru,sare,piper şi boia de ardei iute afumata. Acoperim totul cu apă fiartă şi lăsăm să fiarbă la capac,la foc mic până se înmoaie legumele.
Punem la tocăniţă şi pastă de roşii; mai lăsăm pe foc 5 minute. Pentru a adaugă o culoare vie preparatului, presăraţi mărar tocat mărunt. Reţetă inspirată de gustos.ro.
Poftă bună!
