Tort de zmeură şi iaurt

tort de zmeura si iaurt jpeg

O combinaţie excelentă pentru un desert special, mai ales că ne apropiem de sfârşitul săptămânii. Pregăteşte un tort de zmeură şi iaurt şi savurează câte o felie din acest desert.

Tort de zmeură şi iaurt - Ingrediente (1 tort)

Pentru blat ½ pachet pişcoturi 1 cană cafea

Pentru umplutură

400 g iaurt gras

300 ml frişcă

2 pachete gelatină

100 g zahăr

250 g zmeură

Tort de zmeură şi iaurt - Mod de preparare

Treci rapid pişcoturile prin cafea şi le aşezi într-o tavă rotundă, cu pereţii înalţi, în care ai întins folie alimentară. Mixezi iaurtul cu frişca şi cu zahărul. Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o încorporezi în crema de iaurt. Torni o parte din cremă peste pişcoturi, aşezi zmeura şi torni restul de cremă. Dai tortul la frigider peste noapte. Înainte să-l serveşti, îl ornezi cu zmeura rămasă.

Prăjitură rece cu zmeură şi cremă de vanilie

Prăjitură rece cu zmeură şi cremă de vanilie

Tort cu zmeură şi cacao

Tort cu zmeură şi cacao

Gogoşele cu cremă şi zmeură

Gogoşele cu cremă şi zmeură