Aperitiv cremă cu roşii, usturoi şi brânză

Cremele de întins pe pâine sau servite cu chipsuri ori grisine sunt foarte populare în afară, dar mai ales extrem de gustoase. Încearcă o reţetă cu roşii, usturoi şi brânză care se va termina cât ai bate din palme.
Ingrediente
1 lingură ulei 250 g telemea 230 g brânză de capră 100 g brânză feta 1 căţel de usturoi, pisat 1 linguriţă zeamă de lămâie busuioc, după gust 250 g roşii cherry sare piper pâine prăjită, pentru servire
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Într-un bol mai mare, amesteci uleiul, toate tipurile de brânză mărunţită, zeama de lămâie, usturoiul, busuiocul, sare şi piper, după gust, până obţii o cremă. Încorporezi jumătate din cantitatea de roşii, întregi sau feliate, după preferinţă. Transferi compoziţia într-un vas termorezistent. Adaugi restul de roşii.
Dai la cuptor vasul, neacoperit, 30-40 de minute, până începe să se rumenească uşor la suprafaţă. Serveşti cu felii de pâine prăjită.
Sursa https://www.thecookierookie.com