Ardei umpluţi

ardei umpluti jpeg

Un delicios preparat pentru toţi cei dragi. Nu uita şi de un pahar cu vin roşu!

Ingrediente

7-8 ardei 500 g carne de porc tocată 100 g orez 1 ou 5-6 cepe 2 morcovi 1 lingură făină sare piper pătrunjel 4 linguri pastă de tomate ulei 1 kg roşii apă

Mod de preparare

Tai capacele ardeilor şi le scoţi seminţele. Toci cepele şi le căleşti în ulei până când devin uşor sticloase. Pui morcovii curăţaţi şi daţi prin răzătoarea mică. După 2-3 minute, adaugi orezul spălat şi mai laşi pe foc până se înmoaie puţin, amestecând constant.

Dai deoparte şi laşi orezul să se răcească. Adaugi carnea, oul, făina, pasta de tomate, sare, piper şi pătrunjel tocat. Amesteci şi umpli ardeii cu această compoziţie. Ai grijă să nu fie foarte plini, deoarece orezul se va umfla la fierbere şi ardeii vor crăpa. Descojeşti roşiile şi le pasezi. Pui sucul în oală, alături de ardei, mai adaugi puţină apă şi laşi ardeii să fiarbă la foc mic.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg