Brioşe „Înger de Zăpadă“

În toiul verii, răsfaţă-te cu un desert delicios, al cărui aspect inedit te duce cu gândul la zilele de iarnă. Uşor de preparat, nu uita să îl împarţi şi cu cei dragi!
Ingrediente
Pentru brioşe
400 g zahăr 160 g făină 12 albuşuri la temperatura camerei 1 praf de sare coaja rasă de la 1 lămâie
Pentru cremă
450 g smântână pentru frişcă
4 linguri zahăr
zmeură
zahăr pudră
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 176 °C. Dai zahărul la blender până devine foarte fin. Amesteci făina cu 100 g zahăr şi o treci prin sită de 4 ori. Dai deoparte. Mixezi albuşurile spumă cu praful de sare. Încorporezi în ele restul de zahăr. Adaugi coaja rasă de lămâie. Combini cu făina. Torni aluatul într-o tavă de brioşe tapetată cu forme de copt din hârtie. Dai la cuptor 20 de minute sau până când trec testul cu scobitoarea. Laşi la răcit 5 minute, apoi scoţi brioşele din tavă pentru a se răci complet.
Pentru cremă, mixezi smântâna împreună cu zahărul până se formează frişca. Decorezi fiecare brioşă cu frişcă şi zmeură. Serveşti cu zahăr pudră.
Sursa http://thecakeblog.com