Cea mai gustoasă tartă cu brânză şi bacon

Perfectă pentru micul dejun, dar şi ca gustare uşoară, tarta cu brânză şi bacon nu va rezista prea mult în farfurie.
Ingrediente
1 foaie foitaj
240 ml lapte
5 ouă
sare
piper
4 fâşii bacon, rumenit
120 g brânză rasă sau caşcaval
30 g parmezan ras
250 g spanac, tocat
ceapă verde tocată, după gust
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Aşezi aluatul într-o tavă rotundă, îndepărtând excesul. Întorci marginile spre interior. Într-un bol, baţi ouăle cu laptele, sare şi piper, după gust.
Aşezi baconul tăiat bucăţele, brânza, spanacul şi ceapa verde în tavă. Torni compoziţia cu ou deasupra. Dai la cuptor, 40-50 de minute, sau până ce tarta trece testul cu scobitoarea. Laşi la răcit 5 minute, înainte de servire.
Sursa https://www.31daily.com