Cea mai pufoasă omletă cu ceapă caramelizată

Parcă ziua este mai frumoasă atunci când o începi cu un mic dejun delicios. Aşadar, ce ai spune de o porţie de omletă pufoasă, servită cu ceapă caramelizată?
De ce ai nevoie pentru omletă
6 ouă
1 ceapă mică
2 linguri oţet balsamic
2 linguri ulei
1 lingură unt
1 lingură smântână
sare
piper
salată verde
Cum se prepară omleta
Cureţi şi feliezi ceapa. Încingi uleiul în tigaie, adaugi ceapa, sare şi piper, după gust şi o laşi până când devine sticloasă şi se rumeneşte uşor pe margini. Când ceapa este aproape gata, adaugi oţetul balsamic şi mai laşi puţin să se evapore. Dai deoparte.
Baţi ouăle cu smântâna şi un praf de sare. Topeşti untul în altă tigaie şi pui ouăle, amestecând constant. Când este aproape închegată, pui omleta pe farfurie. Aşezi desupra ceapa şi salata verde.