Cel mai gustos pilaf cu pui şi ciuperci

Pilaful poate fi un preparat banal. Dacă ştii cum să-l asezonezi atunci vei obţine un fel de mâncare aşteptat cu nerăbdare de întreaga familie.
De ce ai nevoie pentru pilaf cu pui şi ciuperci
3 pulpe de pui
200 g orez basmati
200 g ciuperci
2 cepe
3 căţei de usturoi
600 ml supă de pui
pătrunjel
sare
piper
1 lingură ulei
Cum se prepară pilaful cu pui şi ciuperci
Tai pulpele de pui în jumătate, apoi le rumeneşti 5 minute pe fiecare parte, apoi le scoţi şi căleşti în loc cepele, ciupercile şi usturoiul tocate. Asezonezi cu sare şi piper, pui orezul bine spălat, supa de pui, pulpele, acoperi şi laşi să fiarbă. Evită să amesteci foarte des pentru a nu sfărâma bobul de orez.
Serveşti pilaful fierbinte, cu pătrunjel tocat presărat pe deasupra.