Chec cu miere şi cacao
De Sărbători pregăteşte un chec pufos cu miere şi cacao, care va fi pe gustul tuturor.
Ingrediente
100 g zahăr
150 g unt
4 ouă
3 linguri miere
300 g făină
1 lingură cacao
1 pachet praf de copt
1 lingură zahăr pudră
Mod de preparare – Chec cu miere şi cacao
Freci untul cu mierea, apoi baţi ouăle cu zahărul, până obţii o cremă groasă. Amesteci cele două compoziţii. Adaugi treptat făina cernută şi praful de copt.
Torni într-o formă unsă cu puţin unt, păstrând o treime din aluat. Combini aluatul rămas cu pudra de cacao, apoi amesteci cu restul. Dai la cuptorul încins 35-40 de minute, la foc potrivit. Laşi să se răcească puţin, apoi scoţi checul din tavă şi îl presari cu zahăr pudră.
Sursa http://www.sailusfood.com