Chifteluţe de pui la grătar

chiftelute de pui jpeg

Răsfaţă întreaga familie cu o reţetă apetisantă de chifteluţe de pui la grătar.

Ingrediente: 4-5 căţei de usturoi 800 g carne de pui, tocată 1 ceapă 1 legătură pătrunjel 4 felii pâine 1 ceapă roşie 2 ouă lapte sare piper ulei roşii cherry 1 dovlecel

Mod de preparare

Toci usturoiul, pătrunjelul şi ceapa. Înmoi feliile de pâine în lapte şi le storci. Pui într-un vas carnea tocată, pâinea, ouăle, usturoiul, pătrunjelul şi ceapa. Adaugi sare şi piper, după gust. Amesteci bine compoziţia.

Formezi chiftele şi le prăjeşti, fără a se rumeni foarte bine, pentru că se vor face şi pe grătar. Tai ceapa roşie în bucăţi mari, dovlecelul în rondele, iar rondelele pe jumătate. Pregăteşti frigăruile alternând câte o chiftea cu o roşie, o bucată de dovlecel şi alta de ceapă. Le stropeşti cu ulei şi le pui pe grătar.