Ciorbă de roşii cu carne

Fast Pork Goulash jpeg

Un preparat săţios şi foarte gustos, ciorba de roşii cu pulpă de porc este ideală pentru prânz sau cină.

Ingrediente Pentru blat: 125 ml apă 12 ml ulei sare 0,5 g drojdie 250 g făină ulei, pentru uns Pentru umplutură: 2 linguri sos de roşii 200 g brânză sau caşcaval 2-3 cârnaţi semiafumaţi 3-4 roşii, feliate 1 ou cimbru

Mod de preparare

Speli bine carnea şi o tai cubuleţe. Încingi un strop de ulei şi rumeneşti puţin bucăţile. Toci cepele. Le adaugi şi le căleşti cu carnea şi cu morcovii daţi prin răzătoare. Jumătate din roşii le dai prin răzătoarea mare, iar pe restul le feliezi.

Când carnea e bine pătrunsă, pui roşiile, boiaua, sarea, dafinul şi apa fiartă. Le ţii pe foc mic, aproximativ o oră şi jumătate. Pe la mijlocul timpului de fierbere, adaugi ardeiul iute curăţat de seminţe şi tocat, împreună

cu usturoiul. Laşi să se combine aromele şi opreşti focul. O decorezi după preferinţă la servire.