Coşuleţe cu dovlecei şi brânză

Un aperitiv simplu, dar foarte gustos, coşuleţele cu dovlecei şi brânză sunt ideale ca gustare între mese. Încearcă-le şi tu!
Ingrediente
4 foi de plăcintă congelate ulei 8 ouă 60 ml apă 2 dovlecei daţi prin răzătoare 150 g brânză feta, mărunţită 2 linguri mărar tocat sare piper
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Ungi o tavă de brioşe cu puţin ulei. Tai foile de plăcintă în pătrate mari. Le aşezi in tavă, în fiecare formă, înlăturând excesul. Într-un bol, baţi bine oule cu apa. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Amesteci cu dovleceii, brânza feta şi mărarul.
Umpli fiecare coşuleţ cu 3-4 linguri din compoziţie. Dai la cuptor aproximativ 30 de minute sau până când se rumenesc uniform. Le laşi să se răcească 10 minute, apoi le scoţi din forme. Serveşti calde sau reci, după preferinţă.
Sursa http://www.taste.com