Cotlet de porc în sos picant

cotlet de porc in sos picant jpeg

Dacă îţi place carnea de porc, încearcă o reţetă apetisantă de cotlet în sos picant.

Ingrediente

50 g zahăr brun ½ linguriţă boia ½ linguriţă usturoi pudră ½ linguriţă piper cayenne 2 linguri ulei 4 bucăţi cotlet de porc sare piper pătrunjel

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Într-un bol, combini zahărul brun, piperul cayenne, usturoiul pudră, boiaua, sare şi piper, după gust. Condimentezi bine bucăţile de carne cu amestecul.

Le rumeneşti într-o tigaie, în uleiul încins, în jur de 5 minute, pe fiecare parte. Dai la cuptor, încă 5-10 minute, până se întrepătrund în totalitate. Serveşti cu sosul format din condimente şi grăsimea de la carne şi pătrunjel tocat, după gust.

Sursa https://www.budgetbytes.com