Cotlete de berbecuţ în stil mediteraneean
Pentru a avea o masă îmbelşugată şi gustoasă de Paşte, e musai să pregăteşti cotlete fragede de berbecuţ cu ierburi aromatice, în sos aromat. Atât tu, cât şi cei dragi meritaţi un fel principal de mâncare inedit!
Ingrediente
- 6 cotlete de berbecuţ
- 4 linguri ulei de măsline
- sare, după gust
- p iper , după gust
- 1 linguriţă cimbru verde , tocat
- 3 roşii
- 4 căţei usturoi
Pentru servit
- 400 g fasole verde congelată
- 1 căpăţână usturoi
- 2 linguriţe ulei
- sare , după gust
Mod de preparare
Speli cotletele de berbecuţ, le usuci, presari sare şi piper, după gust, şi le rumeneşti
Poftă bună!
FOTO: Shutterstock.com
Vezi şi Drob de curcan în crustă.