Cotlete de porc la grătar

cotlet de porc la gratar jpeg

Cui nu-i place porcul? Şi dacă tot îşi place, de ce să nu-l prepari mai uşor, mai light. Adică să pregăteşti cotlete de porc la grătar pentru întreaga familie.

Cotlete de porc la grătar - Ingrediente

4 cotlete porc 3 căţei de usturoi 2 roşii 2 linguri ulei de măsline 10 linguri apă cimbru busuioc sare piper 1 legătură pătrunjel 2 cepe

Cotlete de porc la grătar - Preparare

Pisezi usturoiul, îl freci puţin cu uleiul, torni apa şi amesteci cu pătrunjelul tocat fin şi cu roşiile tăiate mărunt. Adaugi cimbru, busuioc, sare şi piper, după gust, şi amesteci totul. Ungi feliile de carne cu acest amestec şi laşi două ore la rece. Pui carnea pe grătarul încins şi laşi până se frige bine pe ambele părţi. Pe grătar pui şi ceapa tăiată în sferturi. Când serveşti cotletele de porc la grătar, poţi turna deasupra sosul cu care ai uns cotletele.