Crenvurşti cu bacon, reţeta perfectă pentru grătar

Crispy Sausages with Cheese jpeg

Apetisanţi şi săţioşi, crenvurştii cu bacon sunt ideali pentru zilele în care ai invitaţi la masă. Încearcă şi tu reţeta pe care ţi-o propunem astăzi!

Ingrediente: 6 crenvurşti 6 felii bacon 6 fire cimbru 6 cartofi 2 ardei 1 dovlecel ulei sare piper

Mod de preparare

Speli cartofii şi-i fierbi până se pot străpunge cu un cuţit. Îi tai pe jumătate şi-i condimentezi cu cimbru, sare şi piper. Separat, tai dovlecelul rondele şi

ardeii fâşii, apoi le sărezi, le piperezi şi le stropeşti cu ulei.

Ungi fiecare felie de bacon cu puţin ulei şi pui din loc în loc câteva fire de cimbru. Aşezi un crenvurşt la un capăt şi rulezi cu grijă. Procedezi la fel cu ceilalţi crenvurşti. Îi frigi pe grătar împreună cu legumele.