Crochete cu brânză şi spanac

crochete jpeg

Când ţi se face poftă de o porţie de crochete apetisante, încearcă reţeta cu brânză şi spanac, care va deveni cu siguranţă una dintre preferatele tale.

Ingrediente

80 g spanac tocat 50 g parmezan ras 230 g cremă de brânză 150 g brânză rasă 1 linguriţă usturoi pudră 130 g făină 4 ouă 6 linguri lapte 180 g pesmet ulei, pentru prăjit sos picant, opţional pătrunjel sare piper

Mod de preparare

Într-un bol, amesteci crema de brânză, spanacul, parmezanul, brânza, usturoiul pudră, sare şi piper, după gust. Transferi compoziţia într-o tavă tapetată cu folie de aluminiu şi unsă cu puţin ulei. O întinzi uniform şi o dai la congelator, 30 de minute.

Baţi ouăle cu laptele, într-un bol. În alte două vase separate pui făina şi pesmetul. Scoţi tava de la rece. Tai amestecul în bucăţi dreptunghiulare potrivite. Le dai prin făină, apoi prin ou şi la final prin pesmet. Rumeneşti crochetele într-o tigaie, în ulei încins, aproximativ 30 de secunde, pe fiecare parte, până îşi schimbă culoarea. Le scoţi pe prosoape de hârtie. Serveşti cu pătrunjel tocat şi sos picant, opţional.

Sursa http://sugarapron.com