Crochete de cartofi şi brânză

Din piureul rămas poţi prepara a doua zi cele mai bune şi crocante crochete. Mai ai nevoie doar de câteva ingrediente.
De ce ai nevoie pentru crochete
2 linguri unt
75 g spanac
90 g făină
1 praf de sare
piper
2 ouă
125 g pesmet
1 linguriţă boia
2 linguri ulei
500 g piure de cartofi
100 g brânză de capră
Cum se prepară crochetele
Dai drumul la cuptor. Topeşti untul în tigaie şi sotezi 2-3 minute spanacul, apoi îl dai deoparte şi-l laşi la răcorit.
Baţi ouăle într-un vas, în alt vas pui făina cu sare şi piper, iar separat amesteci pesmetul cu boiaua şi uleiul.
Amesteci piureul cu brânza de capră rasă şi spanacul tocat, formezi crochete, le treci prin făin, ou şi pesmet. Pui crochetele într-o tavă tapetată şi le ţii la cuptor până când devin rumene.