Cum să faci cel mai aromat gulaş de vită

Acest preparat tradiţional unguresc poate fi pregătit de oricine în bucătăria de acasă. Află cum să faci cel mai aromat gulaş de vită şi care sunt secretele gătirii acestui preparat ademenitor, căruia nu-i poţi rezista.
Cum să faci cel mai aromat gulaş de vită - Ingrediente
1, 3 kg carne de vită, tăiată cubuleţe
3 cepe
170 g suc de roşii
10 căţei de usturoi
1 lingură boia dulce
1 linguriţă boia iute
1 praf de sare
piper
2 linguri ulei
tăiţei din ou
Cum să faci cel mai aromat gulaş de vită - Mod de preparare
Încingi uleiul şi căleşti cepele tocate. Când devin uşor sticloase condimentezi cu sare, piper după gust şi usturoiul pisat. Presari peste carne boaia de ardei dulce şi cea iute şi aşezi bucăţile în tigaie. Dai focul mic şi amesteci până când scade zeama, vasul fiind acoperit. Adaugi sucul de roşii şi ţii pe foc amestecând constant până când furculiţa intră cu uşurinţă în carne. Serveşti gulaşul cu tăiţei de ou, preparaţi conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Sursa foto http://www.savorytooth.com
Cel mai bun gulaş de vită. Reţeta lui Jamie Oliver
Cel mai bun gulaş de vită. Reţeta lui Jamie Oliver
Gulaş de vită cu sos de vin şi roşii
Gulaş de vită cu sos de vin şi roşii