Cum se prepară prăjitură "Zebra"

Savurează un deliciu, făcut cu mâna ta. Iată o reţetă simplă pe care trebuie să o încerci.
De ce ai nevoie pentru prăjitură "Zebra"
● 2 pahare zahăr ● 200 g unt ● 5 ouă ● 200 g smântână ● 2 pahare făină + 2 linguri făină ● 2 linguri cacao ● 1 linguriţă bicarbonat de sodiu Pentru decor ● îngheţată de ciocolată ● îngheţată de vanilie ● sorbet de mango
Mixezi ouăle cu zahărul până când obţii o compoziţie pufoasă. Adaugi făina, bicarbonatul, untul topit şi răcit şi smântâna. Aluatul îl torni în două boluri. Într-un bol adaugi 2 linguri de făină, iar în celălalt pui 2 linguri de cacao. Tapetezi o tavă cu diametrul de 26 cm. În ea torni cu o lingură, alternativ, aluat din cele două compoziţii până la epuizarea aluatului.
Coci prăjitura 30 de minute la 200 °C. După ce s-a răcit, serveşti prăjitura cu îngheţată de ciocolată, de vanilie şi sorbet de mango.