Foitaj umplut cu carne

kaytaz 2 jpeg

Ce zici dacă ai încerca această reţetă de foitaj umplut cu carne? Pe lângă faptul că are un gust delicios, este şi uşor de preparat.

De ce ingrediente ai nevoie pentru foitaj umplut cu carne 1 pachet aluat foitaj 200 g carne de vită, tocată 1 ceapă 1 ardei verde 1 roşie 1 căţel de usturoi 1 lingură pastă de ardei 1 ou 1 legătură pătrunjel sare piper

Speli pătrunjelul, legumele, şi le tai mărunt. Le amesteci cu carnea, oul, pasta de ardei şi condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Aluatul de foitaj îl dezgheţi,  în prealabil, apoi îl tai în 8 dreptunghiuri egale. Le pliezi în 2 părţi şi întinzi, îndeşi cu o lingură aluatul şi întinzi compoziţia de carne, pe fiecare în parte.

Le aşezi într-o tavă tapetată şi le dai la cuptorul încins, în prealabil.

Le serveşti calde.

Sursa www.cahidesultan.net