Frigărui de porc

Pork Rolls on Skewers jpeg

Ieşirile la iarbă verde nu sunt doar un prilej de a petrece timp în natură, ci şi un moment potrivit de a gusta cele mai savuroase fripturi, asezonate cu sosuri apetisante. Încearcă şi tu reţeta de frigărui de porc, atât de uşor şi simplu de preparat!

Ingrediente:

1 kg piept de porc 1 ardei 1 ceapă roşie oregano, opţional Pentru marinată: 1-2 frunze de dafin 500 ml vin roşu 4-5 căţei de usturoi sare piper cimbru

Mod de preparare

Cureţi carnea de pieliţe şi o tai fâşii. Zdrobeşti usturoiul şi-l amesteci cu vinul. Adaugi foile de dafin, sare, piper şi cimbru, după gust. Ţii carnea la marinat peste noapte, în frigider.

A doua zi, o scoţi şi o scurgi. Tai ardeiul şi ceapa bucăţi, le aşezi peste fâşiile de carne pe care le rulezi. Înfigi rondelele de carne pe beţe de frigărui, presari oregano şi le rumeneşti pe ambele părţi, pe grătar.