Friptură de vită la tigaie

Prepară o friptură apetisantă de vită la tigaie, care îţi va lăsa gura apă.
Ingrediente
600 g antricot de vită
3 linguri ulei
4 linguri unt
4 crenguţe cimbru
3 căţei de usturoi, zdrobiţi
rozmarin, după gust
sare
piper
Mod de preparare – Friptură de vită la tigaie
Porţionezi carnea, o ungi cu 1 lingură de ulei, apoi o condimentezi cu sare şi piper, după gust. Acoperi şi o laşi la temperatura camerei 30 de minute. Încingi uleiul rămas într-o tigaie şi rumeneşti carnea aproximativ 5 minute pe o parte.
Întorci pe partea cealaltă şi o ungi cu untul. Adaugi crenguţele de cimbru rupte, rozmarin şi usturoiul. Mai ţii pe foc 5-7 minute. Laşi la răcit 10 minute înainte de servire.