Gogoşi ineluşe

Toată lumea va dori să guste din aceste gogoşi absolut apetisante.
De ce ai nevoie pentru gogoşi ineluşe
400 ml lapte
700 g făină
2 ouă
1 praf de sare
2 linguri zahăr
50 g unt
1 lingură drojdie uscată
1 lămâie
ulei, pentru prăjit
200 g zahăr pudră
Cum se prepară gogoşile ineluşe
Dizolvi drojdia în laptele călduţ şi o laşi să se odihnească 5-10 minute. Omogenizezi făina cu zahărul tos şi sarea. Adaugi ouăle şi torni treptat laptele, untul topit, zeama de lămâie şi frămânţi până când obţii un aluat omogen, care nu se mai ţine de mâini. Dacă este prea moale, mai poţi adăuga făină.
Îl acoperi şi-l laşi să crească până când îşi dublează volumul. Întinzi două foi, nu foarte subţiri şi decupezi gogoşile cu gura unei căni. Decupezi apoi mijlocul fiecărei gogoşi cu un capac de la o sticlă din plastic.
Încingi uleiul şi rumeneşti gogoşile pe fiecare parte. Le scoţi pe şervete absorbante de hârtie şi le pudrezi cu zahăr.