Inele crocante de ceapă

Aceste inele delicioase de ceapă sunt varianta perfectă pentru sendvişuri, salate şi supe. Le poţi mânca şi ca atare, ca gustare crocantă.
Ingrediente
1 ceapă mare roşie sau albă 500 ml lapte bătut 130 g făină ¼ linguriţă sare ¼ linguriţă piper măcinat ¼ linguriţă usturoi pudră ¼ linguriţă chimion măcinat ¼ linguriţă piper cayenne ulei, pentru prăjit
Mod de preparare
Tai ceapa inele subţiri şi le pui într-un vas cu laptele bătut. Acoperi şi dai la frigider 1-2 ore. Într-un bol potrivit, combini făina cu condimentele. Încingi uleiul într-o tigaie. Scoţi o mână de inele de ceapă, le dai prin făina cu condimente, le scuturi pentru a îndepărta excesul şi le pui în tigaia încinsă.
Prăjeşti ceapa până se rumeneşte frumos şi devine aurie. Scoţi inelele din ulei şi le pui într-o farfurie cu hârtie absorbantă. Condimentezi cu sare, dacă doreşti, şi le serveşti ca atare sau în sendvişuri ori salate.
Sursa + foto: www.lemontreedwelling.com
Cele mai bune pâinici cu ceapă
Cele mai bune pâinici cu ceapă