Lasagna de ciocolată, fără coacere

Iubitorii de prăjituri cremoase de ciocolată vor adora acest desert delicios, cu ciocolată şi frişcă. Încearcă-l şi tu, te asigurăm că nu va rezista prea mult în farfurie.
Ingrediente
36 biscuiţi Oreo, mărunţiţi
6 linguri unt topit
380 g cremă de brânză
¼ cană zahăr
350 g smântână pentru frişcă
2 linguri lapte rece
2 pachete budincă ciocolată
800 ml lapte rece
260 g fulgi de ciocolată
Mod de preparare
Într-un bol, amesteci biscuiţii cu untul, până obţii o compoţizie asemănătoare pesmetului. Aşezi într-o tavă, uniform, apoi dai la rece. Mixezi crema de brânză până devine pufoasă. Adaugi 2 linguri de lapte şi zahărul. Încorporezi 75 g smântână pentru frişcă. Torni amestecul în tavă, peste blat.
Într-un alt vas, combini budinca de ciocolată cu laptele rămas. Mixezi câteva minute până când începe să se îngroaşe. Torni peste primul start de cremă, apoi nivelezi. Laşi deoparte 5 minute. Baţi restul de smântână pentru frişcă şi torni ultimul strat. Presari fulgii de ciocolată. Dai la frigider 4 ore înainte de servire.
Sursa http://www.centercutcook.com