Mâncare de fasole cu carne, în sos picant

Mâncarea de fasole cu carne de porc este un adevărat festin culinar. Atât de savuroasă şi consistenţă, va fi aşteptată cu nerăbdare de întreaga familie.
De ce ai nevoie pentru fasole
1 lingură ulei
1, 5 kg carne de porc
sare
piper
1 ceapă mică
4 căţei de usturoi
1-2 ardei iuţi
oregano
pudră de muştar
chimen, opţional
2 roşii
400 ml supă de carne
800 g fasole fiartă
smântână
pătrunjel
Cum se prepară fasolea
Încingi uleiul şi căleşti carne ade porc, tăiată cubuleţe, până când se rumeneşte pe toate părţile. Adaugi ceapa tocată şi o laşi până când devine sticloasă, apoi adaugi usturoiul tocat, ardeiul iute tocat, oregano, pudră de muştar şi chimen.
După 5 minute, pui fasolea fiartă, roşiile descojite tocate şi supa de pui. Acoperi şi laşi să fiarbă aproximativ 30 de minute. Mai condimentezi cu sare şi piper, dacă mai este nevoie. Serveşti cu smântână şi pătrunjel.
Sursa http://iowagirleats.com